Despre noi

Pasiunea pentru kinetoterapie și dorința de a oferi un tratament adecvat și complet pacienților au condus la înființarea Kineto Medical Care.

Încă din anul 2010, fondatorul clinicii, Nicolae Rădulescu, și-a dedicat timpul studiului intens în domeniul kinetoterapiei, a participat la numeroase cursuri și stagii de practică naționale și internaționale, acumulând astfel o vastă experiență ce poate răspunde celor mai diverse nevoi de recuperare medicală.

Kineto Medical Care este formată dintr-o echipă de specialiști responsabili și empatici, mereu dornici să vă ajute în planul dumneavoastră de recuperare.

Recuperarea medicală reprezintă un domeniu de activitate foarte complex, atât din punct de vedere social, cât și profesional, prin care se urmărește restabilirea, pe cât posibil, a capacităților funcționale pierdute în urma unei boli sau a unui traumatism.

Garantăm calitatea serviciilor noastre prin echipa de Terapeuți și Medici specialiști înalt calificați, prin experiența acumulată de-a lungul timpului, prin eficiența cu care efectuăm terapii inovatoare și prin investițiile substanțiale în tehnologii de ultimă oră și în studiile nostre continue în domeniu.

Pentru că dorim să contribuim semnificativ la sănătatea și bunăstarea pacienților noștri!POȚI FACE AICI PROGRAMARE pentru o consultație sau o evaluare, în vederea începerii programului tău de tratament și recuperare.

Când trebuie să apelezi la Kineto Medical Care

Află toate noutățile urmărind contul nostru de Facebook

Consult de specialitate

Kineto Medical Care oferă o gamă largă de servicii necesare unui proces de reabilitare complet, începând cu prima consultație efectuată de medicul specialist, pentru identificarea diagnosticului corect, până la aplicarea tratamen

Citeste mai mult
...

Kinetoterapie

Kinetoterapeuții noștri sunt specializați în traumatologia sportivă, ortopedică și în afecțiunile coloanei vertebrale. Echipa Kineto Medical Care pune în aplicare protocoale de recuperare consacrate, implementate în clinici de recuperare de prestigiu în lume. Orice afecțiune

Citeste mai mult
...

Fizioterapie

Fizioterapia studiază mecanismele de acțiune ale factorilor fizici precum apa, căldura, exercițiul fizic, electricitatea, împachetările, lumina, masajul și folosirea acestora în recuperarea și tratarea afecțiunilor organismului uman.

Citeste mai mult
...

Nutriție - Plan alimentar

Nutriție - Plan alimentarProgramele de nutriție ale Kineto Medical Care au înregistrat o rată de succes estimată la peste 90%. Ce anume asigură rezultate atât de bune?

Citeste mai mult
...

Pregătire fizică sportivă

Pregătirea fizică sportivă Rolul kinetoterapeutului în activitatea sportivă

Citeste mai mult
...

Fitness Medical

Fitness medicalActivitatea fizică nu începe decât după efectuarea consultului medical și diferă de la un pacient la altul, fiind personalizată în funcție de eventualele afecțiuni medicale asociate fiecăruia.

Citeste mai mult
...

Masaj

Masajul terapeuticTerapia prin masaj are efecte atât pe termen scurt, deoarece reduce durerile musculare sau articulare, îmbunătățește circulația sanguină și are efect de relaxare, cât și pe

Citeste mai mult
...

Terapia Schroth - Terapia 3D a Scoliozei

Terapia Schroth reprezintă o formă de tratament conservator pentru scolioze idiopatice (când cauza/cauzele scoliozei nu pot fi iden

Citeste mai mult
...

Terapie Manuală

Terapia manuală. Generalități   

Citeste mai mult
...

Kinesio Taping - Bandajarea Neuromusculară

Kinesio Taping

Citeste mai mult
...

Elongatii Vertebrale

Decompresia:         Este definita ca o reducere a presiunii intradiscale. Asumarea de poziții relaxante pentru coloana (atât in decubit dorsal, ventral sau lateral) scad presiunea intradis

Citeste mai mult
...

Terapia - Deep Oscilation

Regenerare mai rapidă după interventii chirurgicale, leziuni traumatice, suprasolicitări sau afectiuni neurologice – dureri, edeme, inflamaţii, răni.

Citeste mai mult
...

Mobilizare Pasiva : CPM Motion

Aparatul pentru reabilitare Fisiotek® 3000 TS

Citeste mai mult
...

Terapia Shock Wave

Shock wave este o noua tehnologie care utilizeaza undele de soc pentru tratamentul durerilor cronice ale sistemului musculoscheletal. Terapia Sh

Citeste mai mult
...

Crioterapie - CRYOFLOW ICE-CT

Aparat pentru crioterapie  CRYOFLOW  ICE-CT – Gymna Uniphy Belgia    Terapia ShockMaster asociata cu crioterapia (socuri termale) imbunatateste confortul pacientului, face terapia mai usoara si creste eficienta terapiei.

Citeste mai mult
...

Terapia Dry Needling : Terapia cu ace

Citeste mai mult
...

Terapia Craniosacrala

Terapia cranio-sacrală       Este o tehnică de medicină holistică, parte a tradiției osteopatice. Prin urmare, este definită o disciplină etiopatică, adică axată pe căutarea cauzelor primare care provoacă tulburări la o persoană.Principiile tehnicii

Citeste mai mult
...

Tratament Criolipoliza

Criolipoliza este cel mai popular tratament non chirurgical pentru reducerea grăsimii. Folosește temperaturile scăzute pentru a reduce numărul de celule adipoase. Celula adipoasă are o sensibilitate deosebită la frig, din acest motiv, celelalte tipuri de țesuturi expuse la tratament nu au de suferit.

Citeste mai mult
...