Drenaj limfatic mecanic

Drenajul limfatic manual

Drenajul limfatic este un tip de masaj care ajută la buna funcționare a sistemului limfatic care are rol în eliminarea lichidelor în exces pe care limfa le purifică, trecându-le prin ganglionii limfatici, înainte de a intra în circuitul sanguin.

Cauze:

Sistemul limfatic poate fi afectat atunci când intervin factori precum sedentarismul, stresul sau statul îndelungat pe scaun. Astfel, toxinele din corp se acumulează si determină inflamarea țesuturilor, apariția celulitei sau agravează diferitele afecțiuni prezente în corp.

Beneficii:

Drenajul limfatic contribuie la funcționarea sistemului limfatic și are un rol important în întărirea sistemului imunitar. Acesta are scop terapeutic și ajută în tratarea afecțiunilor circulatorii, reumatismale, reumatologice si post operatorii. De asemenea, stimulează digestia, detensionează mușchii și contribuie la regenerarea organismului.

Acest tip de masaj are și rol estetic prin faptul că tonifiază și menține elasticitatea pielii.

Contraindicații:

Drenajul limfatic nu este indicat în cazul persoanelor care suferă de boli cardiace, hepatice sau renale, celor care prezintă afecțiuni venoase acute, femeilor însărcinate sau celor care suferă de epilepsie.


POȚI FACE AICI PROGRAMARE pentru o consultație sau o evaluare, în vederea începerii programului tău de tratament și recuperare.

 

Când trebuie să apelezi la Kineto Medical Care?

  • când cauți un centru de fizioterapie si kinetoterapie în care să te recuperezi de pe urma unei boli sau a unui traumatism;
  • când vrei ca prima ta ședință de kinetoterapie să aibă loc într-o clinică de recuperare medicală de top din Brașov;
  • când dorești să îți rezolvi problemele de mobilitate printr-un program personalizat;
  • dacă esti sportiv si ai nevoie de sustinere și monitorizare pe tot parcursul antrenamentului și recuperării prin fiziokinetoterapie.

 

 Află toate noutățile urmărind contul nostru de Facebook!

 
Nume Sedinte Durata sedinta Pret
Sedință Drenaj Limfatic Mecanic 1 30 min. 120 lei
Abonament Drenaj Limfatic Mecanic 10 30 min. 750 lei