Nutriție - Plan alimentar

Nutriție - Plan alimentar

Programele de nutriție ale Kineto Medical Care au înregistrat o rată de succes estimată la peste 90%. Ce anume asigură rezultate atât de bune?

În primul rând, faptul că planurile alimentare sunt dezvoltate în funcție de date științifice solide, actualizate în permanență.

În al doilea rând, faptul că aceste programe sunt adaptate în funcție de nevoile fiecărui individ în parte, pentru ca el să beneficieze de un plan alimentar în acord cu modul de funcționare a propriului organism. De exemplu, programul trebuie să asigure o accelerare a rezultatelor în concordanță cu ritmul specific organismului pacientului.

De asemenea, programele noastre sunt gândite atât pentru sedentari cu exces sau deficit de greutate, cât și pentru sportivi amatori sau de performanță, și sunt de mai multe feluri:

 

  • Plan alimentar pentru slăbit sănătos
  • Plan alimentar pentru creșterea în greutate
  • Nutriție sportivă
  • Nutriție pediatrică


Plan alimentar pentru slăbit sănătos, fără stres

 Programele pentru slăbit propun regimuri echilibrate, fără excluderi alimentare și fără înfometare, astfel încât tu să sesizezi scăderea în greutate treptat, de la o consultație la alta.

 

Plan alimentar pentru creșterea în greutate

 În cazul acestui tip de program trebuie menționat faptul că nu este vorba despre o îngrășare, ci de o creștere în greutate, respectiv o creștere a masei musculare.

Persoanele cu o constituție foarte slabă sau care au slăbit din diverse motive (stres, depresie, diete periculoase etc.) pot dobândi cu timpul o greutate normală, în urma adoptării unui program bine întocmit, care cuprinde regimuri hipercalorice, precum și suplimente nutritive și antrenament.

 

Nutriție sportivă

 Fie că ești sportiv amator sau unul de performanță, o alimentație potrivită nevoilor tale și în acord cu sportul pe care îl practici, îți poate asigura, alături de disciplina specifică domeniului sportiv, o creștere a performanțelor, pentru că, deși o alimentație corectă nu poate face dintr-un om obișnuit sau amator un campion,  o alimentație nepotrivită sau deficitară poate transforma, în schimb, un eventual campion într-un om obișnuit.

 

Nutriție pediatrică

 Scăpată de sub control, greutatea unui copil poate influența pe termen lung modul optim de funcționare a organismului său, de multe ori ajungându-se la obezitate. Trebuie să ținem cont de faptul că toate kilogramele în plus îl afecteaza nu doar pe plan fizic (afectată fiind de foarte multe ori structura osoasă), ci și din punct de vedere emoțional și intelectual.

Asigură-i copilului tău un start potrivit în viață!


POȚI FACE AICI PROGRAMARE pentru o consultație sau o evaluare, în vederea începerii programului tău de tratament și recuperare.

 

Când trebuie să apelezi la Kineto Medical Care?

  • când cauți un centru de fizioterapie si kinetoterapie în care să te recuperezi de pe urma unei boli sau a unui traumatism;
  • când vrei ca prima ta ședință de kinetoterapie să aibă loc într-o clinică de recuperare medicală de top din Brașov;
  • când dorești să îți rezolvi problemele de mobilitate printr-un program personalizat;
  • dacă esti sportiv si ai nevoie de sustinere și monitorizare pe tot parcursul antrenamentului și recuperării prin fiziokinetoterapie.

 

 Află toate noutățile urmărind contul nostru de Facebook!

  


Nume Sedinte Durata sedinta Pret
Consult Nutrițional 1 50 min. 200 lei
Reevaluare Nutrițională 1 40 min. 200 lei