Fitness Medical

Fitness medical

Activitatea fizică nu începe decât după efectuarea consultului medical și diferă de la un pacient la altul, fiind personalizată în funcție de eventualele afecțiuni medicale asociate fiecăruia.

Ea urmează să se realizeze sub atenta supraveghere a unui instructor sportiv specializat în fitness medical, cu ajutorul unor aparate de ultimă generație ce facilitează monitorizarea individuală permanentă.

Un astfel de program personalizat de fitness este elaborat ținând cont de capacitatea maximă de efort a pacienților și de progresul înregistrat de aceștia de la o ședință la alta.

Fiecare pacient își poate urmări cu ușurință performanțele fizice pe parcursul desfășurării tuturor antrenamentelor cu ajutorul unor grafice care urmăresc o serie de parametri precum capacitatea maximă de efort sau consumul maxim de oxigen.


POȚI FACE AICI PROGRAMARE pentru o consultație sau o evaluare, în vederea începerii programului tău de antrenament și de recuperare.

 

Când trebuie să apelezi la Kineto Medical Care?

  • când cauți un centru de fizioterapie si kinetoterapie în care să te recuperezi de pe urma unei boli sau a unui traumatism;
  • când vrei ca prima ta ședință de kinetoterapie să aibă loc într-o clinică de recuperare medicală de top din Brașov;
  • când dorești să îți rezolvi problemele de mobilitate printr-un program personalizat;
  • dacă esti sportiv si ai nevoie de sustinere și monitorizare pe tot parcursul antrenamentului și recuperării prin fiziokinetoterapie.

 

 Află toate noutățile urmărind contul nostru de Facebook!Nume Sedinte Durata sedinta Pret
Sedință Fitness Medical 1 50 min. 100 lei
Abonament Fitness Medical 10 50 min. 750 lei