Crioterapie - CRYOFLOW ICE-CT

Aparat pentru crioterapie  CRYOFLOW  ICE-CT – Gymna Uniphy Belgia

    Terapia ShockMaster asociata cu crioterapia (socuri termale) imbunatateste confortul pacientului, face terapia mai usoara si creste eficienta terapiei.

       Prima data se aplica crioterapia cu Cryoflow ICE CT – acest dispozitiv raceste aerul printr-un sistem unic bazat pe raze infrarosii, asigurand astfel o temperatura constanta in zona de tratament. Sistemul contine o piesa de mana inteligenta, care masoara temperatura zonei de tratament si ajusteaza fluxul de aer automat in functie de temperatura obtinuta la nivelul pielii (biofeedback).

        Acesta da posibilitatea terapetului sa-si seteze tratamentul foarte usor: aseaza pacientul intr-o pozitie confortabila, pozitioneaza piesa pe zona de tratament, fixeaza temperatura si, din acest moment, Cryoflow ICE CT va ajusta singur , in mod continuu, fluxul de aer rece.

Caracteristici – Functiile crioterapiei:

Anestezie locala (analgezic) – Cand temperatura pielii ajunge sub 150C, racirea are ca efect incetinirea conductiei impulsurilor nervoase;

Anti-inflamator – O aplicare rapida a aerului rece descreste productia de neurotransmitatori care sunt responsabili de inflamare. Aceasta face posibila scaderea cantitatii de substanta care provoaca durere cu 70 – 80%, rezultand o reactie mai lenta a inflamatiei.

Efecte neurologice – Asa cum a mai fost mentionat, racirea poate provoca o anestezie locala atunci cand temperatura locala ajunge la 150C.  Astfel se reduce spasmicitatea musculara.

Galerie de imagini


Nume Sedinte Durata sedinta Pret
Terapia - CRYO 1 15 min. 100 lei
Terapia - CRYO 10 15 min. 750 lei