Terapia - Deep Oscilation

Regenerare mai rapidă după interventii chirurgicale, leziuni traumatice, suprasolicitări sau afectiuni neurologice – dureri, edeme, inflamaţii, răni.

         Principiul constă în emiterea unui câmp electrostatic oscilant în profunzimea ţesuturilor conjunctive, acestea intrând în rezonanţă cu frecvenţa emisă (între 5 şi 200Hz), având ca efect un drenaj interstiţial foarte eficient.Datorită forţelor exercitate de câmpul electrostatic, segmentul de ţesut aflat sub tratament este atras electrostatic şi apoi respins. Aceasta are loc contra compresiei exercitate de mâna terapeutului care se mişcă în direcţia circulaţiei sau prin mişcarea aplicatorului manual. În acest mod, ţesutul supus tratamentului, este pompat continuu în întreaga sa profunzime.
         Acest efect duce la recuperarea flexibilităţii şi la mobilizarea între straturile şi fibrele individuale, precum şi la dezvoltarea şi îmbunătăţirea căilor de trecere a lichidelor şi elementelor nutritive. Prin repetarea acestui proces în succesiune rapidă, se produce deformarea ritmică a ţesutului. Impulsurile electrostatice duc la o creştere a frecării statice, în timp ce pe durata pauzei dintre impulsuri, elasticitatea ţesutului reacţionează împotriva acestui mecanism. Aceste microoscilatii acţionează în profunzime asupra tuturor tipurilor de ţesuturi (cutanat, conjunctiv, adipos subcutanat, muşchi, vase de sange si vase limfatice) şi antrenează celulele într-o mişcare de frecare (masaj intracelular) având ca rezultat un drenaj extrem de eficient. Terapia este foarte plăcută şi relaxantă pentru pacient.

       DEEP OSCILLATION are, în primul rând, efect asupra microcirculaţiei ţesutului conjunctiv interstiţial. Tratamentul duce la normalizarea regimului staţionar, adică a fluxului permanent de fluid între ţesuturile care înconjoară celulele şi vasele sanguine şi limfatice. În acest mod, durerea este diminuată şi este reactivat întregul proces de vindecare şi regenerare.

INDICAȚII TERAPEUTICE:

       DEEP OSCILLATION  este o metodă de tratament unică şi brevetată. Structura sa specială vă permite să creați oscilații eficiente din punct de vedere biologic în țesuturile supuse tratamentului prin folosirea forței de atracție electrostatică şi a frecării. Spre deosebire de alte tratamente, aceste oscilații plăcute au efecte de intensitate agreabilă, dar care acționează în profunzime asupra tuturor tipurilor de țesuturi (cutanat, conjunctiv, adipos subcutanat, mușchi, vase de sânge şi vase limfatice).

Au fost demonstrate clinic următoarele efecte fiziologice ale DEEP OSCILLATION:

 • Foarte eficient în reducerea durerii
 • Anti-inflamator
 • Eficient în reabsorbția edemelor
 • Stimulează vindecarea rănilor
 • Antifibrotic
 • Îmbunătățește troficitatea
 • Reduce eritemul (roșeața)
 • Are efect de detoxificare
 • Îmbunătăţeşte calitatea țesuturilor

            În timpul tratamentului pacientul tine lejer între degete (fără să strângă) un element neutru din titan. Efectul terapeutic plăcut al DEEP OSCILLATION® este creat sub aplicatorul manual, care este deplasat cu mișcări circulare deasupra țesutului.POȚI FACE AICI PROGRAMARE pentru o consultație sau o evaluare, în vederea începerii programului tău de tratament și recuperare.

 

Când trebuie să apelezi la Kineto Medical Care?

 • când cauți un centru de fizioterapie si kinetoterapie în care să te recuperezi de pe urma unei boli sau a unui traumatism;
 • când vrei ca prima ta ședință de kinetoterapie să aibă loc într-o clinică de recuperare medicală de top din Brașov;
 • când dorești să îți rezolvi problemele de mobilitate printr-un program personalizat;
 • dacă esti sportiv si ai nevoie de sustinere și monitorizare pe tot parcursul antrenamentului și recuperării prin fiziokinetoterapie.

 

 Află toate noutățile urmărind contul nostru de Facebook!Nume Sedinte Durata sedinta Pret
Terapia Deep Oscilation 1 30 min. 100 lei
Terapia Deep Oscilation 10 30 min. 750 lei